VOOR HET VINDEN VAN UW IDEALE WONING
Welkom bij Dutch Housing Centre!


NIEUW AANBOD
Nieuw aanbod uit Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving en 't Gooi.


VERHUREN
is onze uitdaging...

Amsterdam is nog steeds erg in trek als vestigingsplaats voor internationale bedrijven. Deze bedrijven trekken vaak medewerkers vanuit het buitenland aan, de zogenaamde expats. Deze medewerkers moeten ergens wonen. Toch is het niet altijd eenvoudig om zelf de verhuur ter hand te nemen. Er zijn veel regels en hoe weet u of u een betrouwbare huurder in de arm neemt?

VRAAG EN AANBOD

Bij het vaststellen van de huurprijs van een woning is uiteraard de vraag naar en het aanbod in huurwoningen belangrijk. Uw persoonlijke omstandigheden en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving zijn evenzo belangrijk. Een goede verhuurmakelaar heeft oog voor het geheel en helpt bij het zoeken naar de juiste huurder en het realiseren van een goede huurprijs. Uw huis verhuren begint bij het maken van een afspraak met ons om de woonruimte te bezichtigen. Hierna is direct duidelijk of de woning te verhuren is en binnen welke prijsklasse dit kan gebeuren.


VERHUREN VIA DHC

Dutch Housing Centre
The key to your new home

 

Al sinds 1976 zijn wij dé makelaar als het gaat om huur en verhuur van luxe, gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving, t Gooi en Wassenaar / Den Haag.

Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar. Dit doen wij voornamelijk voor internationale bedrijven die hier hun (buitenlandse) medewerkers, de zogenaamde expats, tijdelijk te werk stellen. Ook kunnen individuele expats, die minder ondersteuning van hun werkgever krijgen, gebruik maken van onze services.


CONTACT OPNEMEN