EXPAT SERVICE

Uw (tijdelijke) huurwoning zo gevonden

Dutch Housing Centre BV is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel individuele expats als (internationale) bedrijven die op zoek zijn naar geschikte (tijdelijke) huisvesting in Amsterdam, Haarlem en het Gooi.

Onze ervaren makelaars kunnen u onder meer adviseren over welke buurten het meest geschikt zijn voor expats en hun families. We bieden full-service begeleiding voor alle praktische aspecten van het huren van woningen voor korte of langere periodes.

Onze portfolio bevat een breed scala aan huizen en (luxe) appartementen in de regio Amsterdam en Haarlem. Gemeubileerd, semi-gemeubileerd of gestoffeerd opgeleverd en in verschillende prijsklassen. Vanaf de zoektocht naar de juiste woning, tot het vertrek uit Nederland zijn wij het aanspreekpunt. Tijdens de zogenaamde 'home search' zal er gekeken worden naar de specifieke eisen van de Expat zoals gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria.

U krijgt bij Dutch Housing Centre BV te maken met een enthousiast en vriendelijk team van toegewijde, gecertificeerde en ervaren makelaars. Ze weten heel goed wat verhuizen en wonen in het buitenland echt betekent. En ze weten ook alles over het leven in Nederland.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Dutch Housing Centre BV is actief lid van de VVA (Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam) en Certified Expat Broker bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) U mag dus uitgaan van hoogwaardige begeleiding en uitstekende service. Voor huiseigenaren zijn wij dé makelaar als het gaat om het vinden van een geschikte koper of een betrouwbare huurder in de expat markt. 

JA, IK WIL EEN WONING
Dutch Housing Centre helpt u bij het vinden van een woning.
Voor vragen kunt u bellen met 020 - 662 1234


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms