VERKOPEN

Hoe gaat verkopen in zijn werk.

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Waar moet u beginnen, wat is de beste manier om uw woning te verkopen en welke vraagprijs hoort daarbij?

Dutch Housing Centre is een betrouwbare en betrokken makelaar die u adviseert en begeleidt bij de verkoop van uw woning. Door onze jarenlange ervaring zijn onze makelaars goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de onroerend vastgoedmarkt in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en het Gooi. We komen graag bij u langs om tijdens een kennismakingsgesprek de verkoopmogelijkheden van uw woning te bespreken. Wij realiseren voor u de beste koop! 

Na het kennismakingsgesprek gaan wij voor u aan de slag met de verkoop van uw woning. 
Een goede presentatie en een zo groot mogelijk bereik zijn hierbij essentieel. We genereren maximale aandacht voor uw woning met professionele foto’s, verkoopteksten en aanvullend presentatiemateriaal. 

Wij nemen al uw zorgen uit handen. Potentiële kopers kunnen onder onze begeleiding het huis of appartement in alle rust bezichtigen. Biedingen en terugkoppelingen worden direct naar u als verkoper doorgegeven. Bij de onderhandelingen zal uw makelaar uw belangen behartigen om zo tot een zo hoog mogelijke verkoopprijs te komen. Wanneer er overeenstemming is bereikt worden de afspraken duidelijk in een koopovereenkomst vastgelegd

Succesvol verkopen

Dutch Housing Centre BV is actief lid van de NVM en de Makelaarsvereniging in Amsterdam. Uiteraard is ons aanbod altijd up-to-date en worden de aangeboden woningen weergegeven op Funda.nl, Pararius.nl en makelaarsnetwerken. Ons makelaarskantoor werkt met een full-service concept en beschikt over een uitgebreid netwerk en een groot zoekersbestand.

JA, IK WIL Mijn woning verkopen
Dutch Housing Centre helpt u bij het verkopen van uw woning.
Voor vragen kunt u bellen met 020 - 662 1234


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms