AANKOPEN

Hoe gaat dit in zijn werk?

U wilt een woning aankopen in Amsterdam, Haarlem of ’t-Gooi?

Wanneer u een woning wilt kopen op de uitdagende huizenmarkt van Amsterdam en omstreken is het belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Onze professionele aankoopmakelaars kunnen u adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning.

Aan de hand van een zo compleet mogelijke zoekopdracht gaan wij voor u aan de slag. Zoekt u een appartement in het centrum of een familiewoning op een rustige locatie? Hoeveel slaapkamers zijn wenselijk? In welke prijsklasse zoekt u een woning? Wanneer we de wensen in kaart hebben gebracht zoeken we naar de meest geschikte woningen.

Wij behartigen uw belangen bij de bezichtigingen, onderhandelingen en technische aspecten van de aankoop. Wij wijzen u op eventuele minpunten van het huis, beoordelen de vraagprijs, checken belangrijke gegevens en begeleiden u bij de overdracht bij de notaris.

Nadat we verschillende woningen hebben gevonden die aan uw eisen voldoen plannen we een huizenroute in. Tijdens de bezichtiging nemen we uitgebreid de tijd om de woning te laten zien en geven wij antwoord op al uw vragen. Vaak plannen we ook nog een tweede bezichtiging in om zeker te weten dat het huis aan al uw wensen voldoet.

Home search

Voor een uitgebreide Home Search kunt u contact met ons opnemen. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Een kort persoonlijk gesprek helpt onze ervaren medewerkers snel inzicht te krijgen in wat u zoekt. en hoe we u zo prettig mogelijk kunnen helpen

JA, IK WIL EEN WONING kopen
Dutch Housing Centre helpt u bij het vinden van een koopwoning.
Voor vragen kunt u bellen met 020 - 662 1234


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms