Over ons

Al sinds 1976 zijn wij dé makelaar als het gaat om huur en verhuur van luxe, gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving en ’t Gooi.

Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar. Dit doen wij voornamelijk voor internationale bedrijven die hier hun (buitenlandse) medewerkers, de zogenaamde expats, tijdelijk te werk stellen. Ook kunnen individuele expats, die minder ondersteuning van hun werkgever krijgen, gebruik maken van onze services.

Zowel voor huurders als verhuurders bieden wij een full service pakket. Vanaf de zoektocht naar de juiste woning, tot het vertrek uit Nederland zijn wij het aanspreekpunt. Tijdens de zogenaamde 'home search' zal er gekeken worden naar de specifieke eisen van de Expat zoals gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria.

Ons aanbod is altijd up to date en wij werken samen met alle gerenommeerde aanbieders in de markt. Dutch Housing Centre BV is actief lid van de VVA (Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam) en uiteraard is ons aanbod te vinden op Funda.nl en Pararius.nl. Voor huiseigenaren zijn wij dé makelaar als het gaat om het vinden van een betrouwbare huurder in de expat markt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verhuren van uw woning dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen bij u langs komen om u stap voor stap te vertellen hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Ook zullen wij u tips en advies geven met betrekking tot huurprijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning.


Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen of wilt u een uitgebreide Home Search inplannen dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook een email via deze website sturen. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Een kort persoonlijk gesprek helpt onze ervaren medewerkers snel inzicht te krijgen in wat u zoekt. en hoe we u zo prettig mogelijk kunnen helpen.

Verhuur is onze uitdaging!


MAAK KENNIS MET HET TEAM

 

Jeroen de Bruijn

jeroen@dutchhousing.nl

Colette van Galen

colette@dutchhousing.nl

Marianne de Bruijn

marianne@dutchhousing.nl

ja, ik wil graag meer info
Voor vragen kunt u bellen met 020 - 662 1234
of stuur ons een e-mail.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.