Over ons

Al sinds 1976 zijn wij dé makelaar als het gaat om de huur en verhuur van luxe, gestoffeerde en gemeubileerde woonruimten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving en ’t Gooi.

Ook bij de verkoop en aankoop van uw woning zijn wij u graag van dienst. Tijdens het verkoopproces wordt u altijd begeleidt door een deskundige makelaar, en profiteert u van een optimale en persoonlijke begeleiding.

Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar. Dit doen wij voornamelijk voor internationale bedrijven die hier hun (buitenlandse) medewerkers, de zogenaamde expats, tijdelijk te werk stellen. Ook kunnen individuele expats, die minder ondersteuning van hun werkgever krijgen, gebruik maken van onze services.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verhuren of verkopen van uw woning dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze makelaars zal dan bij u langskomen om u stap voor stap te vertellen hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag en kunt verwachten. Ook zullen wij u tips en advies geven met betrekking tot de prijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning.

Ons aanbod is altijd up-to-date en wij werken samen met alle gerenommeerde aanbieders in de markt. Dutch Housing Centre BV is actief lid van de VVA (Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam) en Certified Expat Broker bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Uiteraard is ons aanbod te vinden op Funda.nl, MVA.nl en Pararius.nl. Voor huiseigenaren zijn wij dé makelaar als het gaat om het vinden van een geschikte koper of een betrouwbare huurder in de expat markt

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen of wilt u een uitgebreide ‘Home Search’ inplannen dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina invullen. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Een kort persoonlijk gesprek helpt onze ervaren medewerkers snel inzicht te krijgen in wat u zoekt. en hoe we u zo prettig mogelijk kunnen helpen.

Verhuur is onze uitdaging! MAAK KENNIS MET HET TEAM

 

Jeroen de Bruijn

jeroen@dutchhousing.nl

Esther de Nooij

esther@dutchhousing.nl

Marianne de Bruijn

marianne@dutchhousing.nl

Dorien van de Linde

dorien@dutchhousing.nl

ja, ik wil graag meer info
Voor vragen kunt u bellen met 020 - 662 1234
of stuur ons een e-mail.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms