Verhuur is onze uitdaging...

The key to your new home

Over DHC

Al sinds 1976 zijn wij dé makelaar als het gaat om huur en verhuur van luxe, gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimten in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving, 't Gooi en Wassenaar / Den Haag. Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar. Dit doen wij voornamelijk voor internationale bedrijven die hier hun (buitenlandse) medewerkers, de zogenaamde expats, tijdelijk te werk stellen. Ook kunnen individuele expats, die minder ondersteuning van hun werkgever krijgen, gebruik maken van onze services.

Zowel voor huurders als verhuurders bieden wij een full service pakket. Vanaf de zoektocht naar de juiste woning, tot het vertrek uit Nederland zijn wij het aanspreekpunt.

Tijdens de zogenaamde "home search" zal er gekeken worden naar de specifieke eisen van de Expat zoals gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria. Het aanbod is altijd up to date en wij werken samen met alle gerenomeerde aanbieders in de markt. Dutch Housing Centre BV is actief lid van de VVA (Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam) en uiteraard is ons aanbod te vinden op Pararius.nl.

Voor huiseigenaren zijn wij dé makelaar als het gaat om het vinden van een betrouwbare huurder in de expat markt.
Mocht u geinteresseerd zijn in het verhuren van uw woning dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen bij u langs komen om u stap voor stap te vertellen hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag verwachten. Ook zullen wij u tips en advies geven met betrekking tot huurprijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning. En uiteraard het vinden van een geschikte huurder.

Bent u geinteresseerd in een van onze woningen of wilt u een Home Search inplannen dan kunt u contact opnemen met ons, of gebruik maken van ons aanvraag formulier. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Een kort persoonlijk gesprek geeft onze ervaren medewerkers al gauw inzicht te krijgen in wat u zoekt, en hoe we u zo prettig mogelijk kunnen helpen.

Voor het enkel opstellen van contracten brengen wij € 350,- ex btw in rekening.

Verhuur is onze uitdaging!